понеделник, 20 февруари 2012 г.

Let the sunshine in ...

Честити положителни температури !

След като лебедите се върнаха във водите на Офицерския плаж, след стопяването на понатрупалия се сняг и след като веселият синоптик по бТВ ни обещава скорошен край на зимата, вече може да се замечтаем за по-чести излизания (не само до работа и до магазина) и за възобновяване на разходките в и извън града.

И тъй като седмицата тъкмо започва, а почивните дни минават прекалено бързо, ви съветваме от сега да планирате как да се порадвате на хубавото време след приключване на всички седмични работни задължения.

Като за начало още през седмицата си купете бирата за петък - така ще спестите ценно време за пазаруване в петък, което може да използвате за нещо по-полезно.

След това си направете някаква кратка програма за събота и неделя, като може примерно да използвате тази:

Петък вечер: 

Първо - споменатата бира, enjoy толкова responsibly, че след това да може с кеф да изгледате една късна прожекция на Star Wars 3D в кино-салон по избор. След като филмът свърши, единствената дилема е Look или Bolla. И нека Силата и Jameson да са с вас ...

Събота:

Ставане в разумно време ( не преди 10.30 )

След една обилна закуска и кафенце най-добре да се насочите към морето. Може и да подухва лек, умерено хладен до леден бриз, но освен, че морето ни липсва вече, и ние му липсваме със сигурност. А някой трябва да храни лебедите все пак ...и пак..

В ранния следобед ( както и по всяко друго време ) в Sundogs ще ви посрещнат много топло и учтиво, а Heiniken-а им винаги помага умело да се изравнят топлинните нива на организма и приятната там среда.

Надвечер може да се направи много лека почивка с гледане на нещо смешно, а вечерта най-добре се съберете с приятели - ако сте избрали Bolla предната вечер, нека този път да е Look, или обратното. А едно приятно домашно събиране с вкусно хапване също винаги е чудесен съботен вариант. Удобството е, че музиката си я избирате сами, а и у добър приятел винаги може да се заспи, ако случайно сте се уморили от деня и от пийването повечко ...

Неделя:

Сутрин - Tom & Jerry

Обяд - Разходката този път може да е до малко по-далеч, например до Паша Дере и ако няма вятър, а температурите както обещават са около 10 С, може дори да се направи едно обедно барбекю на обозначените за това места. И да е леко хладно, не вярваме някой да съжалява, че сезона на плажа и барбекютата е започнал.

Почивката следобед нека да е на топло и приятно място, а хапването по време на неделния филм да е по-леко - за един по-добър и ранен сън :)


А сега - Лека и хубава седмица, и приятни почивни дни!