четвъртък, 20 септември 2012 г.

Концерти във Варна: Vienna Mozart Orchestra във Варна - Дворец на Културата и Спорта, 11.12.2012, 19.00ч.

Още е малко рано за настройване на вълна зимна културна програма, но предположихме, че концертът на Vienna Mozart Orchestra е събитие, което трябва да се планира от рано, за да може човек да се сдобие с билети преди да са свършили.

Vienna Mozart Orchestra ще гостува за пръв път в България и ще изнесе концерти в петте най-големи български градове. Оркестърът е един от най-добре познатите и реномирани класически оркестри в Европа и традиционно изнася концерти във всички големи европейски градове, най-вече представяйки творчеството на Волфганг Мозцарт, естествено ;)

Радваме се, че с такива културни събития и ние се приближаваме към нужното ниво, което е необходимо, ако искаме Варна да прилича поне малко на Европейските културни столици ( а дано и да бъде обявена за такава ), и се надяваме да може все повече наистина качествени и известни изпълнители да включват Варна в програмата си.

Концертът ще се състои на 11.12.2012 в Двореца на Културата и Спорта, а билети все още няма в мрежата на eventim.bg, но се надяваме скоро да са в разпространителната мрежа и да са налични за продажба на касите ( касата ) на ДКС.



Обратно към Начална Страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар