сряда, 19 декември 2012 г.

Клубове във Варна: Клуб Ментол - госпел, бразилска музика и La Migra преди Нова Година

Клуб Ментол е едно прекрасно музикално място с уют и стил, с който могат да се похвалят малко ( николко ) други места в града.

Клубът в вече познат на всички, които харесват музика от различки жанрове на живо, а който все още не го е посещавал е изпуснал доста и задължително трябва да си навакса. Искаме да обърнем малко по-специално внимание на три от вечерите преди Нова Година, през които посетителите на Ментол ще могат да се радват на наистина чудесна музика:

20.12.2012 - четвъртък - Gospel Chorale
Оставали сме без думи при госпел изпъленията, които талантливите изпълнители в Ментол са представяли и сме сигурни, че и четвъртък момчетата и момичетата от Gospel Chorale ще направят едно чудесно и чувствено музикално представление.

21.12.2012 - петък - MeGusta
Винаги се радваме на новите проекти, а MeGusta е именно такъв. Хубаво е въпреки студеното време навън някой да постопли настроението с бразилска музика и ако се чудите какво ще правите в петък - не се чудете вече.

29.12.2012 - събота - La Migra Trio feat. Reggie
La Migra Trio и Reggie са не само добре познати на варненската публиката, а също и много харесвани от нея. Причината за това е както изключителния им талант, така и фактът, че вече много пъти са доказвали, че всяко тяхно участие в Ментол е наистина чудесно музикано преживяване.

Приятно слушане ви пожелаваме :)


Обратно към Начална Страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар