вторник, 20 декември 2011 г.

Коледен и Новогодишен базар в Двореца на Културата и Спорта

Ако не обичате тълпите хора в хипер-маркетите и имате все още да купувате коледна украса или подаръци за близките, посетете Коледния и Новогодишен Базар в Спортна Зала.

По традиция базарът се организира до 31 Декември, което го прави чудесен избор за тези, които са оставили пазаруването за последните декемврийски дни. И тъй като пазаруването е част от празничната дейност и настроение, може да излезете малко по-рано от работа, да харесате по нещо за всеки, а след това да пийнете по 1 ( 2-3 ) чашки червено вино на някое приятно място.

Разбира се, винаги може да се припомни на организаторите, че леко освежаване на мероприятието в практически и идеологически аспект не би навредило никому - напротив, варненци със сигурност заслужават поне един истински коледен базар, на каквито се радват както културните столици, така и градчета и селца в Европа.. Предвид конкуренцията на моловете и хипер-маркетите, може би е време да се помисли за това как да се използват силните страни на този символ на гр.Варна - огромната, но засега не особено удачно използвана търговска площ, чудесната локация в близост до центъра и на крачка от морската градина, и не на последно място - специалното място в съзнанието на варненци за провеждане на традиционното Коледно пазаруване.

Та..приятно пазаруване ! :)

за информация - Коледен и Новогодишен базар

Няма коментари:

Публикуване на коментар