неделя, 25 декември 2011 г.

Честито Рождество Христово !

Весела Коледа на всички !

Надяваме се празникът да ви е донесъл много радост и чудесно настроение, и въобще да не ви е проблем, че сте с 2 кг по-тежки, отколкото снощи. Очакването на празника, търсенето под дърво и камък на идеалните подаръци за всички, пазаруването в украсените магазини, приготвянето на многото и различна празнична храна, както и опитването на всички видове пийване, са чудесни занимания, които трябва да се правят с най-приятната компания, защото именно така носят духа на Коледа.

Сигурни сме, че и вие сте получили прекрасни подаръци като пяна за бръснене, боксерки, чорапи, чехли и други подобни, които да ви стигнат поне до рождения ден, и по-важно - които да ви припомнят, че изглежда никой не знае от какво имаме непосредствена нужда по-добре от роднините ни..

Неизбежно, след издевателството, което сме причинили на тялото си за поредна година по Коледа, следващите дни са време за малко по-дълги разходки и за почивка от почивните празнични дни, поне до следващата събота, когато ще настъпи новата година, изпълнена с нови планове, надежди, намерения и мечти за всеки от нас. Пожеланията за тогава тепърва предстоят... :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар