вторник, 20 ноември 2012 г.

Театър във Варна: Смях в залата, Фестивален и Конгресен Център Варна - 06.12.2012, 19.00

Поредната постановка от много силния театрален есенен сезон във Варна ще бъде спектакъла "Смях в залата" по Майкъл Фрейн. Режисъор на пиесата, както и един от главните й герои, ще бъде Асен Блатечки, а освен на неговата игра публиката ще може да се зарадва и на още много театрални и телевизионни любимци от последните години - Врачански, Яна Маринова, Стефан Щерев –Чечо, Милена Маркова - Маца, Невена Бозукова-Неве, Добриела Попова, Васил Банов, Алексей Кожухаров.

"Смях в залата" е спектакъл, който е заслужил награда за "Най-добра комедия на годината" в родината на автора си - Великобритания, както и овациите на публиката през последните 30 години.

Спектакълът е представен от ДТК "Иван Димов" Хасково и Театър "Българан" и ще се проведе в Зала 1 на ФКЦ Варна, на 6-ти Декември, от 19.00 часа. Билетите се продават на касите на театър "Българан" и ФКЦ и са с цена 30 лв.

Допълнителна информация за представлението може да бъде видяна на сайта на ДТК "Иван Димов" Хасково - http://www.dkth.org/programa/drama/anonsi_012012/Smiah.html


   източник: http://www.dkth.org



Обратно към Начална Страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар