четвъртък, 22 ноември 2012 г.

„В ЗАЩИТА НА ПЕЩЕРНИЯ ЧОВЕК” - 27.11.2012, 19.00, Зала Европа - Фестивален и Конгресен Център Варна

Много се радваме да ви информираме, че един от най-забавните театрални спектакли, които се играят по родните сцени, пак ще гостува във Варна, и то най-вече поради чудесните отзиви и големия интерес към пиесата.

Ако трябва да се повторим, "В защита на пещерния човек" е най-успешното солово изпълнение на Бродуей ... Какво повече да кажем. Няма как да има нещо по-смешно от проблемите, свързани с взаимоотношенията мъже-жени, като в този спектакъл разликите между двете култури са обяснени по начин, които разсмива до сълзи. 

И т.к. не вярваме на да имате особено богата социална програма за вторник, 27-ми Ноември, след 19.00, най-добре изгледайте "В защита на пещерния човек" в зала "Европа", а след това разсъждавайте върху мъдростите от пиесата над крехко джоланче и хубаво червено вино някъде наблизо ... 

Повече за спектакъла може да видите тук: http://caveman.bg/ ( да, видяхме, че Варна я няма при другите дати, но пиесата е обявена в сайта на ФКЦ Варна - http://www.fccvarna.bg , така че не се притеснявайте )


източник: http://caveman.bg



Обратно към Начална Страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар