четвъртък, 5 юли 2012 г.

Клубове във Варна: Sandy Rivera в Club Horizont, 21.07.2012

След като се насладим на изпълненията на Lisa Shaw на 07.07.2012, само след две седмици ще може да видим друга house легенда във Варна - Sandy Rivera.

Освен със синглите, издадени от собственото си име, Sandy също така издава и под псевдонимите Kings of Tomorrow и Soul Vision и е "виновен" за голяма част от най-познатите легендарни тракове в разцвета на house музиката в края на 90-те години и началото на новия век. Парчета като "I Want You (For Myself)", "Finally", "Can't Stop", "Tracey In My Room" и "You've Been On My Mind" го подреждат рамо до рамо до най-добрите в жанра. Между изпълненията си през лятото в Club Pacha, Ibiza с другите най-актуални в последните години DJ-и ( повечето от които също като него част от лейбъла Defected ), Sandy ще отскочи и до тук, за да ни зарадва с едно толкова очаквано house парти.

Sandy Rivera ще гостува в един от най-хубавите и приятни клубове не само във Варна, но и в страната - Club Horizont, и сме сигурни, че ще зарадва почитателите си с няколко вълшебни музикални часа.

Програмата на Club Horizont, както и контактите за резервации може да се видят на сайта на клуба:

http://www.horizont.bg/

Ще се видим там ...



Няма коментари:

Публикуване на коментар